Docenten

Wim de Vos werkt sinds 2001 als zelfstandig webdesigner.

“In een website combineer je vormgeving, techniek, en de vraag van mensen of bedrijven. Het is een interactief proces, waarbij ik pas tevreden ben als de site aan alle verwachtingen voldoet… en het liefst nog net iets meer. In de cursussen die ik geef combineer ik het methodisch werken en het les geven uit mijn vroegere werk met mijn kennis en enthousiasme over websites, sociale media en alle mogelijkheden die er zijn.” Lees verder op LinkedIn »

Rita van Biesbergen
is zelfstandig audiovisueel producent en fotograaf sinds 2000.

We leven in een beeldcultuur maar wel een die erg aan vervlakking onderhevig is. Door beter te leren kijken kun je beeld beter naar je hand zetten. Daarom geen plaatje bij een praatje, maar beelden leren maken met betekenis en een verhaal. De boodschap, dat wat je je publiek wilt zeggen, staat centraal. Mijn enthousiasme hiervoor overbrengen aan cursisten vind ik een van de leukste dingen.”Lees verder op LinkedIn »

Marcello de Vos geeft sinds 2008 de cursus website maken voor kinderen.

“Mijn eerste website heb ik gemaakt toen ik 8 jaar was, ik vond het gaaf om te zien hoeveel bezoekers er iedere dag weer kwamen. Ook werden er via de site vragen aan mij gesteld voor onder andere spreekbeurten.  Ik gebruik nog steeds een website om te laten zien wat ik leuk vind en om informatie op te verzamelen.” Lees verder op Huiswerkbegeleiding Wageningen »

SLUIT
CLOSE