Instawalk organiseren

Instawalk organiseren voor bedrijf of stad?In steeds meer bedrijven en steden worden  Instawalks georganiseerd.

Een InstaWalk is een wandeling waarbij je een bepaalde locatie, gebied of stad bezoekt om te fotograferen, vrijwel altijd met iemand die meer vertelt over de betreffende locatie. Tijdens de instawalk worden foto’s gemaakt en gedeeld op Instagram (of andere social media) met een bepaalde hashtag.

Instagram is een sterk groeiend sociaal platform, wordt dus steeds interessanter om in te zetten als marketing middel. Steeds meer en meer bedrijven maken dan ook gebruik van Instagram in hun online marketing, zoals KLM, Rijkswaterstaat of bijvoorbeeld het RBT Veluwe.

Waarom een InstaWalk organiseren? 

Een groep Instagrammers kunnen een veel grotere en bredere  groep mensen bereiken dan een organisatie zelf kan.

Hoeveel volgers heeft uw organisatie op Instagram?
De groep deelnemers aan uw InstaWalk heeft een veelvoud hiervan en dus een veel groter bereik dan uw organisatie zelf. Ook de relevantie is groter: we kijken nu eenmaal liever naar de foto’s of video’s van vrienden en bekenden dan dat we iets aannemen van een bedrijf of bijvoorbeeld een de gemeente.
Ook de diversiteit van de deelnemers aan een InstaWalk draagt bij aan het succes ervan: de een focust op details, de ander brengt het verhaal in beeld, of is juist geïnteresseerd in architectuur.

Een Instawalk organiseren voor uw bedrijf of plaats?

Uw stad, streek of bedrijf op een unieke manier laten beleven?
Bij MediaLab Wageningen combineren we de passie voor fotografie en beeldcreatie met de Instagram ervaring.
De duur van de Instawalk is 3 à 4 uur, inclusief introductie (tips fotografie en instagram) en het bekijken van de resultaten / nabespreking

Neem vrijblijvend contact met ons op »