Workshop zoekmachine optimalisatie

Workshop meer bezoekers op je websites | Workshop zoekmachine optimalisatieGoed gevonden worden op internet? Meer bezoekers op uw website?

Zoekmachines zijn één van de belangrijkste succesfactoren van een website. Een goede positionering bij Google garandeert een groter aantal bezoekers, een hoge notering in de resultaten van zoekmachines worden ook vaak gezien als teken van kwaliteit. In de workshop zoekmachine optimalisatie wordt aandacht besteed aan zowel de marketingkant als aan de technische kant van het zoekmachineoptimalisatie. De verschillende onderdelen worden geïllustreerd aan de hand van praktijkvoorbeelden.

“Ik was verbaasd over wat ik allemaal zelf kan doen om de positie van mijn website bij Google te verbeteren. Op 5 van de 7 besproken onderdelen heb ik mijn site verbeterd. Deze verbeteringen uit het stappenplan leverden al binnen enkele weken een verdubbeling van het bezoekersaantal op!”

De workshop zoekmachine optimalisatie is de ideale oplossing voor organisaties die zoekmachine optimalisatie zelf willen uitvoeren en daarvoor graag de benodigde kennis willen ontwikkelen. Enige basiskennis van websites is gewenst, maar gezien brede benadering van zoekmachine optimalisatie in deze workshop is dit zeker geen vereiste.

Programma

Aan de hand van onderstaande 7 stappen leert u in één middag hoe u het bezoekersaantal van uw website structureel kunt verbeteren.

 1. Alles over Google – Hoe werkt een zoekmachine, wat is zoekmachineoptimalisatie en wat is het verschil met adwords?
 2. Analyse eigen websiteWat zijn uw bezoekersaantallen, hoe kun je dit analyseren? Op welke trefwoorden scoort uw huidige website, en wie linken er naar u?
 3. Strategie en keuze trefwoorden – Hoe kiest u de juiste trefwoorden en wat doet de concurrentie?
 4. Inrichting website – Wat is optimalisatie van een website; de 10 belangrijkste factoren. Wat zijn metatags, en welke valkuilen zijn er?
 5. Teksten schrijven – Teksten spelen een belangrijke rol bij zoekmachineoptimalisatie, waaraan moeten webteksten volden?
 6. Het belang van Linkbuilding – Waarom zijn links belangrijk, zijn alle links even belangrijk? Tips om je linknetwerk op een eenvoudige manier te vergroten.
 7. Gebruik Sociale netwerken – Facebook, LinkedIn en Twitter zijn voorbeelden van populaire social media, hoe kun je deze media gebruiken om meer bezoekers op je website te krijgen? Hoe kun je deze media aan je website koppelen?

Praktisch

U werkt in deze workshop op uw eigen laptop*!

Datum: vrijdagmiddag 9 juni 2017 (vol)
Tijd:  13.00 – 17.00 uur
Locatie: Gerrit Zegelaarstraat 1, Wageningen
Kosten: € 85,- (excl. BTW)
Door: Wim de Vos

Deze workshop zoekmachine optimalisatie wordt ook incompany gegeven. Belangstelling? Neem vrijblijvend contact op.

Ook meer bezoekers op je website?

Meld je hieronder aan. Let op: Maximaal 5 deelnemers.

  Selecteer*
  Naam*
  Adres*
  PC en Plaats*
  Telefoon*    
  E-mail*
  Website*
  Opmerkingen
  Ik neem een eigen laptop mee en ga akkoord met de (onderstaande) annuleringsvoorwaarden*

  Annuleringsvoorwaarden:

  Indien u na aanmelding wilt annuleren kan dit schriftelijk of per e-mail.

  • Bij annulering tot 3 weken voorafgaand aan de workshop worden geen administratiekosten in rekening gebracht.
  • Vanaf 3 weken tot 1 weeek voor aanvang wordt 50% van de kosten in rekening gebracht.
  • Vanaf 1 week voor aanvang van de training wordt 100% van de kosten in rekening gebracht.

  Redenen van annulering spelen geen rol bij het hanteren van de annuleringsregeling. Het is altijd mogelijk om zelf voor een vervanger te zorgen.

  Deze annuleringsvoorwaarden gelden uiteraard niet als u aangeeft de nieuwe data te willen ontvangen.

  * Er is desgewenst 1 voor bruikleen beschikbaar, u kunt in het aanmeldformulier aangeven dat u hiervan gebruik wilt maken.